RÓLUNK

A JEKA egy belgiumi központú nemzetközi, nonprofit, csoportok utaztatásával és szállások üzemeltetésével foglalkozó szervezet,

mely több mint 60 éve működik.

A JEKA egyesületét 1960-ban alapította Alfons Borginon azzal a céllal, hogy a fiatalok elfogadható áron utazva megismerhessék Európa szebbnél szebb részeit. A JEKA a flamand jeugdkampen szó rövidítése, mely ifjúsági táborokat jelent. Az első utazáson – 1960-ban – egy belga csoport vett részt, ők az osztrák Alpokban, a Lech völgyében nyaraltak. Azóta egyre több új helyszínen alakítottuk ki központjainkat. JEKA házaink jelenleg  6 európai országban állnak az utazni vágyó csoportok rendelkezésére. Magyarországon először a JEKA Diáktáborok Egyesület alakult meg 1991-ben, hogy segítségével a magyar fiatalok is eljuthassanak a JEKA helyszínekre, ifjúsági szállásaira. Az egyesületi működés után 2002 januárjában nyitottuk meg önálló irodánkat. A Dunakanyarban jelenleg 4 ifjúsági szálláshelyet üzemeltetünk. A Dunakanyarban és a többi európai helyszínünkön is szeretettel várjuk a csoportokat! Úgy gondoljuk, hogy minden csoport egyedi, ezért minden csoporttal egyedi módon kell foglalkozni! Központjainknál barátságos és segítőkész JEKA munkatársak fáradoznak azon, hogy az Önök utazása sikeres legyen. A JEKA szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a csoport szabadon, kényelmesen alakíthassa a programot, időbeosztását. Igény szerint, minden csoportot képviselő személyt részletes információkkal látunk el, hogy könnyebben állíthassa össze csoportja számára a legmegfelelőbb programot. Minden csoportot külön házban helyezünk el. A csoport létszámától függetlenül a ház csak az Önök rendelkezésére áll. Mindegyik helyszínünkön (kivéve a Dunakanyart) jó minőségű és elegendő mennyiségű élelmiszert szállítanak Önökhöz a JEKA munkatársai. A Dunakanyarban nincs JEKA ellátás, de van lehetőség ellátás kérésére.

A csoportvezetők számára ingyenes helyeket, engedményeket biztosítunk!

A JEKA magyarországi és külföldi csapata szeretettel várja Önt és csoportját házainkban Európa-szerte!

Kedves Csoportjaink!

A Rám-szakadék sajnos, 2024. április 24-től további tájékoztatásig nem látogatható, a területre a belépés balesetveszélyes és tilos!

You have Successfully Subscribed!