DUNAKANYARI SZÁLLÁS FOGLALÁSA

AJÁNLATKÉRÉS / FOGLALÁS

nem foglalható

előfoglalás alatt

foglalt

2024 május / Foglaltsági táblázat

2024 június / Foglaltsági táblázat

2024 július / Foglaltsági táblázat

2024 augusztus / Foglaltsági táblázat

2024 szeptember / Foglaltsági táblázat

SZÁLLÁS FOGLALÁSA

   

  Adatkezelési szabályzat  |  ÁSZF

  VISEGRÁD

  László ház 

  25 fő

  DUNABOGDÁNY

  Sebestyén ház

  50 fő

  TAHITÓTFALU

  Lehár ház

  48 fő

  LEÁNYFALU

  Zsigmond ház

  50 fő

  KÜLFÖLDI SZÁLLÁS FOGLALÁSA

  SZÁLLÁS

  Külföldön is minden csoportot külön házban szállásolunk el. E házak vonzó vidéki környezetben találhatók, legtöbbjük jellegzetes helyi stílusban épült.

  hálószobák 4,6,8 vagy akár 10-12 ágyasak is lehetnek, mind emeletes ágyakkal.

  Az ágyakhoz, takaró és párna tartozik, de ágyneműhuzatról vagy hálózsákról, törülközőről mindenkinek magának kell gondoskodnia.

   A tisztálkodási lehetőségek (kézmosók, WC-k és zuhanyzók) a csoport létszámának megfelelő számban állnak rendelkezésre (min. 10:1).

   A házakban étkező és felszerelt konyha is található. Minden konyhában hűtőszekrény és fagyasztó is van. A JEKA házakban személyzet nincs, a csoport tagjai önellátók, ezért ők végzik a mosogatást is és tartják tisztán a házat.

   A szálláshelyet kitakarítva kapják meg és így is kell átadni.

   A részvételi díj tartalmazza a elfogyasztott elektromos áram, gáz és vízfogyasztás árát.

  ELLÁTÁS

  Külföldön a szállás díja az étkezésekhez szükséges alapanyagokat is tartalmazza.

  A JEKA munkatársai házhoz szállítják a megadott menü alapján a napi háromszori (két hideg, egy meleg) étkezéshez szükséges, jó minőségű élelmiszereket. 

  A csoport tagjai ezekből maguk készítik el ételeiket.

  Az egész napos kirándulásra menő csoportok könnyen összeállíthatják hideg csomagjukat, s a hazaútra készítendő úti csomaghoz is biztosítjuk a szükséges alapanyagokat.
  Ausztriában, Lechtalban, több főételt elkészítve és lefagyasztva kapnak meg a csoportok, csak fel kell melegíteni azokat.
  Javasoljuk, hogy hozzanak magukkal fűszereket! Gyerekcsoportok esetén nagy segítség lehet, ha a pedagógus mellett jön velük valaki, akinek van gyakorlata abban, hogyan kell sok emberre főzni.

  Minden csoportnak magának kell gondoskodnia konyharuháról!

  JEKA-SZOLGÁLAT

  Forduljon hozzánk a JEKA szállások lefoglalásával kapcsolatban. Emellett szívesen segítünk az utazás előkészítésében, valamint a programok összeállításában is.

  Irodánk a csoportvezetőnek az utazás teljes idejére éjjel-nappal hívható telefonszámot ad, ha bármiben a segítségünkre szorulnának. Az állandó elérhetőséggel teljes biztonságban érezhetik magukat.
  Emellett minden külföldi úti célnál van egy helyi JEKA iroda, mely szintén napi 24 órás telefonügyeletet tart.

  A JEKA (valamely nyugati nyelvet – német, angol, francia – beszélő) kinti munkatársa igény szerint meglátogatja a csoportot, hogy tanácsokkal és információkkal szolgáljon a kirándulások és programok szervezéséhez, s minden módon segítse őket abban, hogy utazásuk a lehető legjobban sikerüljön.

  Elő- és utószezonban a JEKA képviselőjeként általában egy helyi kolléga áll a rendelkezésükre – ő látogatja meg a csoportot és ő szállítja az élelmiszereket is a házba.

  Minden külföldre utazó csoportunknak egy információs füzetet – a legfontosabb telefonszámokkal, programlehetőségekkel – és egy helyi túratérképet adunk.

  Elő- és utószezonban a programok kínálata nem olyan bőséges, mint a nyári időszakban.

  Árajánlat, bővebb információ szálláshelyeinkről irodánktól kérhető.

  A csoportszervezőknek ingyenes helye(ke)t biztosítunk.

  AUSZTRIA

  CSEHORSZÁG

  SPANYOLORSZÁG

  Kedves Csoportjaink!

  A Rám-szakadék sajnos, 2024. Április 24-től további tájékoztatásig nem látogatható, a területre a belépés balesetveszélyes és tilos!

  You have Successfully Subscribed!