a

                                                               

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS turista egyesületek számára a Dunakanyarba a JEKA házak valamelyikébe 1 éjszakára, ingyenes szállás elnyerésére

Pályázat célja:

Felhívni a turista egyesületek figyelmét a Dunakanyar turisztikai lehetőségeire, szerteágazó turistaútvonalaira, természeti kincseinek, látnivalóinak szépségeire, érdekességeire.
 

A pályázható szállások helyszínéről és az ellátásról:

A JEKA dunakanyari vendégházai 15-től 50 főig alkalmasak csoportok befogadására. Visegrádon 28 ill. 40 fős házakban, Tahitótfalun 24 és 50 fős házakban, Dunabogdányban és Leányfalun pedig 50 fős házakban tudunk csoportok részére szállást biztosítani.

Mindegyik házban étkező és egy teljesen felszerelt konyha található. A szobák 4-6-8 személyesek, emeletes ágyakkal.
 

A pályázat során elnyerhető 1-1 éjszakára ingyenes szállás a dunakanyari JEKA házak valamelyikébe két csoport részére, csoportonként minimum 15, maximum 30 fő részvételével.

A pályázat feltétele: 

A pályázó egyesülettől várjuk annak a kirándulásnak a tervezett útvonalát, ill. állomásait, amelyeket ez alatt a 2 nap alatt  szeretnének bejárni. A pályázat megvalósulása esetén további feltétel, hogy saját készítésű fotók segítségével dokumentálják és turisztikai szempontú leírást készítsenek a bejárt útvonalról. Az elkészített pályamunkát egyeztetett határidőn belül kell eljuttatni a JEKA Hungária Utazási Iroda részére.
 

Pályázók köre:

Pályázhatnak azon turista egyesületek, melyek 2015. január 30-ig (MEGHOSSZABBÍTVA: 2015. február 20-ig) elküldik a pályázati adatlapot és a tervezett dunakanyari túraútvonalukat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
 

Elbírálás:

A leadott útvonaltervek értékelése és a pályázat nyerteseinek kiválasztása a Magyar Természetjáró Szövetség, a Pest Megyei Természetbarát Szövetség és a Budapesti Természetbarát Sportszövetség, mint szakmai szervezetek közreműködésével történik. 
 
Elsődleges szempontja a tervben szereplő állomások átgondoltsága (nem mennyisége!), és hogy milyen látnivalókat, jelzett turistaútvonalakat, jellegzetesen turista célpontokat (pl. menedékház, emlékmű) érintenének közben. 

Pályázatok leadási határideje:

2015. február 20.

Leadás módja:

A kitöltött pályázati adatlapot és az útvonaltervet a pályázó egyesület képviselőjének kell elektronikus formában az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre (ha a pályamunka mérete meghaladja az 5 MB-ot, akkor tömörített formában) elküldeni. Minden beérkezett jelentkezést regisztrálunk és erről 48 órán belül visszaigazolást küldünk.
 

Értesítés:

A kiválasztott két egyesületet e-mailben értesítjük és a http://jeka.hu/palyazat-termeszetjarok weboldalon is közzétesszük 2015. március 1-ig.

A pályázati anyagok beküldése ingyenes. A pályázati anyagokat a JEKA saját céljaira felhasználhatja.
 
A nyertes pályázók kirándulásának időpontja - egyeztetés alapján, a szabad helyek függvényében - 2015. május 1 – június 30-a ill. 2015. szeptember 1-30 között lehetséges.  A pályázati lehetőség kizárólag az ingyenes szállást és az idegenforgalmi adót tartalmazza, az utazási költséget, az ellátás költségét és az esetleges programok árát nem! 


Ha a nyertesek közül valaki visszamondja a lehetőséget, egy másik, a nyertesekkel egy időben kiválasztott csoport kerül a helyére.

Amennyiben a nyertes pályázók az egyeztetett határidőre nem juttatják el dokumentációjukat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, a pályázati feltételek nem tekinthetőek teljesítettnek, ami az igénybe vett szállás díjának teljes megtérítését vonja maga után!

További információk, elérhetőség:

Bővebb információkért látogasson el weboldalunkra: www.jeka.hu
Kérdéseit felteheti az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a +36 26/397-252 illetve a +36 1/331-4077-es telefonszámokon.
 
Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.