a

iskolai, egyetemi kirándulások; osztálykirándulások; tanulmányi kirándulások helyszínének.

természetjáró- és sportegyesületek csoportjainak

életmódtáborok, egyéb táborok helyszíneként

születésnapok, családi ünnepek, baráti összejövetelek megrendezésére

 

Szeretettel várjuk Önt, ha szívesen eltöltene pár napot a festői Dunakanyarban és olyan szálláshelyet keres, ahol  közeli barátaival, rokonaival (min. 10 fővel) együtt pihenhet és csak Önök vannak az egész szálláshelyen.

Fontos, hogy elfogadják egy egyszerűen berendezett turistaház adottságait. 

 

Árak a dunakanyari JEKA házakban:

A szállás díja fűtéssel: 3.500 Ft/fő/éj   - fűtés nélkül: 2.850 Ft/fő/éj

+ 8.000 Ft (a LÁSZLÓ házban) ill. 12.000 Ft (többi ház) egyszeri (kötelező) takarítási díj

Idegenforgalmi adó alól 2021. január 11-ig mentesülnek vendégeink.

Házaink 10-50 fős csoportok befogadására alkalmasak. Visegrádon maximum 29 fős csoportokat tudunk elhelyezni a László házban. Tahitótfalun 48 fő részére tudunk szállást biztosítani a Lehár Ifjúsági Szállóban. Ezen kívül Dunabogdányban a Sebestyén Ifjúsági Szállóban és Leányfalun a ZSIGMOND Ifjúsági Szállóban 50 fő részére tudunk elhelyezést kínálni.

Mindegyik házban van étkező és egy teljesen felszerelt konyha, így az önellátás minden feltétele adott. A szobák 4-6-8 fősek (emeletes ágyakkal). Az ágyakhoz párna és egy takaró jár, de ágynemű huzatot (lepedő, paplan-, párnahuzat), törülközőt mindenkinek hoznia kell.

 

Várjuk érdeklődésüket az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 30/9890-840-es telefonszámon!

 

Galéria

Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.